KNOV Winkelmandje (0) Menu

Wil jij meedenken over het nieuwe Dienstencentrum van de KNOV?

07 januari 2021

Eerder berichtten wij je over het Dienstencentrum dat de KNOV wil opzetten voor leden. Met het Dienstencentrum wil de KNOV leden effectief helpen met actuele professionaliseringsvraagstukken. Het gaat hierbij met name om diensten die ondersteuning bieden op het niet-medische deel van het vak van verloskundige. Denk aan de behoefte aan coaching, mediation, bedrijfsvoering, implementatie van innovaties in de praktijksetting, juridische issues of het bepalen van een nieuwe strategie en beleid.

In het eerste kwartaal van 2021 starten we met het opstellen van een plan van aanpak dat aansluit op de behoefte van de leden. Een behoeftepeiling onder leden zal hier onderdeel van uitmaken. Daarna volgen het opzetten en implementeren van het Dienstencentrum. Naar verwachting staat het Dienstencentrum eind 2021 in de startblokken.

Werkgroep Dienstencentrum

We willen bij zowel de voorbereiding als de implementatie een aantal leden betrekken als klankbord. Naar verwachting komt de werkgroep twee sessies bijeen (van anderhalf uur). Heb jij direct een beeld bij een Dienstencentrum dat ondersteunt bij de professionalisering van jouw werkzaamheden? Kun jij je behoeften vertalen in een passend aanbod voor ondersteuning? En heb je ideeën over hoe dat er praktisch uit moet zien, zodat het goed gecombineerd kan worden met je werkzaamheden? Meld je dan aan voor de tijdelijke Werkgroep Dienstencentrum! We organiseren twee online sessies in februari en maart. De exacte data volgen. Gezien de doelgroep zoeken wij vooral praktiserend verloskundigen, werkzaam in zowel de klinische als wijk-setting.

Wil je meedenken?

Stuur uiterlijk 21 januari een mail naar Rosa van Dijk, rvandijk@knov.nl. Geef daarbij aan in welke plaats en setting (wijk/klinisch) jij werkt, of je ook al in andere werkgroepen zit (en zo ja, welke) en wat jouw motivatie is om je hiervoor aan te melden.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur