KNOV Winkelmandje (0) Menu

Werk mee aan de ontwikkelingen rondom het beleid van de KNOV

Reageer uiterlijk 16 juli

Tijdens de ALV van 9 juni waren er veel emoties ten aanzien van ontwikkelingen in de geboortezorg. De KNOV begrijpt de wens van leden om met elkaar na te denken over de gezamenlijke koers en stelt daarom werkgroepen in om hiermee aan de slag te gaan.

Na de ALV hebben veel verloskundigen zich al spontaan aangemeld. De KNOV wil iedereen de kans geven om deel te nemen, maar wil ook zo snel mogelijk starten. Daarom kunt u zich tot en met 16 juli aanmelden.

Vier werkgroepen

De werkgroepen gaan binnenkort van start, vanaf juli of augustus. Als lid van één van de 4 werkgroepen denkt u mee over: [keuze]

  1. Integrale zorg en integrale bekostiging
  2. Verbinding tussen verloskundigen onderling
  3. Kwaliteit verloskundige zorg
  4. Modernisering van onze vereniging

De KNOV vindt het belangrijk dat elke werkgroep een afspiegeling is van onze vereniging. We zijn dus op zoek naar leden met verschillende visies, achtergronden en kernkwaliteiten. De werkgroepen worden gefaciliteerd door een medewerker van het KNOV-bureau.

Wat vragen wij van u?

Elke werkgroep schetst de koers voor de toekomst op het betreffende onderwerp. Daarnaast verwachten wij van de deelnemers van de werkgroepen dat zij tijdens de extra ALV op 13 oktober in gesprek gaan met de leden. Elke werkgroep kiest een voorzitter uit de eigen werkgroep.

De werkgroepen lopen van de zomer tot het einde van dit jaar en zullen ongeveer 5 keer bij elkaar komen. Zo nodig zullen er via conference calls meetings worden belegd om de tijdsimpact op de leden van de werkgroep zoveel mogelijk te beperken.

Wat biedt de KNOV?

De KNOV faciliteert de werkgroepen en zorgt voor een opdrachtomschrijving. U krijgt vacatiegeld en reiskostenvergoeding voor uw bijdrage.

Aanmelden

Hebt u interesse in deelname in een van de werkgroepen? Stuur dan uiterlijk zondag 16 juli een bericht per e-mail naar Miranda de Kuijper van het KNOV secretariaat met vermelding van voorkeur werkgroep.

Hebt u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Ineke van der Hoff. Hebt u zich aangemeld? Dan nemen wij in de week van 17 juli contact met u op over het vervolg van het traject.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid