KNOV Winkelmandje (0) Menu

Vul de enquête over geneesmiddelen en zwangerschap in

Lareb heeft het landelijk register pREGnant opgezet met subsidie van ZonMw. Met pREGnant worden gegevens van zwangere vrouwen verzameld over het gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap. Door gegevens van veel zwangere vrouwen te vergelijken, die juist wel of geen geneesmiddelen gebruiken, komt er waardevolle informatie beschikbaar. Zo kunnen zorgverleners hierover in de toekomst nog beter advies geven!

De KNOV heeft voor de ontwikkeling van pREGnant deelgenomen in de begeleidingscommissie. Lareb en ZonMW willen een vervolg geven voor een landelijke uitrol. Daarom is er een nieuwe coalitie opgericht bestaande uit: Bijwerkingencentrum Lareb en WOMEN Inc (de actieve trekkers) en de beroepsverenigingen NVOG en KNOV.

Om dit initiatief op een goede manier uit te rollen zijn wij benieuwd of u in de dagelijkse praktijk wel eens vragen krijgt van zwangere vrouwen over het gebruik van geneesmiddelen. Daarnaast horen wij graag waar u dan de informatie over bijvoorbeeld de veiligheid vandaan haalt.

Wij willen u daarom vragen een vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer 5-10 minuten. Klik op 'vragenlijst invullen' om de vragenlijst te openen.

Vragenlijst invullen

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid