KNOV Winkelmandje (0) Menu

Vragenlijst 22-wekenprik

In december 2019 werd in Nederland de kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen, de 22-wekenprik, opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Wij zijn benieuwd hoe verloskundig zorgverleners in Nederland deze implementatie hebben ervaren. Daarom hebben we je op 16 november uitgenodigd om hierover een vragenlijst in te vullen. Heb je de vragenlijst nog niet ingevuld? Dan willen we je vragen dit alsnog te doen.

Klik hier voor het invullen van de vragenlijst.

De uitvraag doen wij zowel in het kader van onderzoek als kwaliteitsevaluatie. Het RIVM werkt hierbij samen met de KNOV en NVOG.

Om de ervaringen van verloskundig zorgverleners die een rol spelen bij de 22-wekenprik goed te kunnen evalueren, is jouw bijdrage belangrijk. Daarnaast hopen we met deze evaluatie inzicht te krijgen in hoe de informatieverstrekking over de vrijwillige vaccinatie verloopt en hoe zorgverleners dit ervaren.

De uitkomsten geven ons inzicht in wat zorgverleners belangrijk vinden bij de advisering aan de zwangere vrouw. De resultaten kunnen bijdragen aan verbeteringen bij een vergelijkbare toekomstige implementatie, en mogelijk de huidige uitvoering van de 22-wekenprik verbeteren.

Je antwoorden worden volledig anoniem verwerkt en worden niet aan derden verstrekt. Het invullen duurt ongeveer tien minuten. Wij vragen je de vragenlijst in te vullen vóór 24 december 2020.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur