KNOV Winkelmandje (0) Menu

Vacatures Programmabureau Babyconnect

Programmabureau Babyconnect (StichtingCareCodex) heeft meerdere vacatures beschikbaar gesteld. CareCodex is onder andere op zoek naar een programmamanager, een projectmedewerker en een voorzitter voor de Raad van Toezicht.

Heeft u interesse? Bekijk dan snel de vacatures. Of kent u iemand uit uw netwerk die een van deze rollen uitstekend zou kunnen vervullen? Tip dan de vacature.

Babyconnect

Voor digitale informatiedeling in de geboortezorg is het programma Babyconnect ontwikkeld. Babyconnect is de totaaloplossing voor digitale gegevensuitwisseling tussen zorgverleners en de zwangere/kraamvrouw en tussen zorgverleners onderling binnen de geboortezorg.

Het programma maakt het ook mogelijk gegevens uit te wisselen met zorgverleners in andere VSV's. Het is goed dat er met het programma Babyconnect een landelijke oplossing komt voor de implementatie van gezamenlijke digitale gegevensuitwisseling. Daardoor is het voor verloskundigen mogelijk om vanuit hun eigen systeem gegevens uit te wisselen met de ketenpartners en het dossier ook door de zwangere te raadplegen is.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid