KNOV Winkelmandje (0) Menu

SPV polst mening verloskundigen over pensioen

Onderzoek start eind september

Stichting Pensioenfonds voor Verloskundigen (SPV) start eind september een onderzoek. Het bestuur van SPV maakt continue keuzes die bepalend zijn voor uw pensioen nu of later.

Keuzes rond de belegging van de pensioenpremies en de verdeling van risico's. En afwegingen over het toekomstbestendig houden van de pensioenregeling. SPV wil deze keuzes afstemmen op hoe de deelnemers denken over het nemen en verdelen van risico's. SPV laat het onderzoeksbureau Zegwaart dit onderzoeken.

Onderzoek start eind september

Dit onderzoekbureau trekt een steekproef uit het deelnemersbestand van SPV en belt gepensioneerde en werkende verloskundigen met het verzoek deel te nemen aan het onderzoek. De deelnemers krijgen dan een uitnodiging om samen met collega verloskundigen mee te doen aan een groepsdiscussie op een locatie in Amersfoort.

Krijgt u een uitnodiging?

Dan stelt SPV uw medewerking zeer op prijs. Vragen die u kunt verwachten zijn:

  • Hoe belangrijk is een zeker en vast pensioen voor u?
  • Hoe kijkt u aan tegen beleggingsrisico's?
  • Hoe denkt u over duurzaam beleggen?

Daarnaast we willen ook graag weten hoe u de communicatie vanuit het fonds beoordeelt.

SPV zal de resultaten van het onderzoek gebruiken bij de afwegingen en keuzes over de pensioenen van u en uw beroepsgenoten. In de nieuwsbrief van SPV zal verslag worden gedaan van de resultaten van het onderzoek.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Lees ook:

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid