KNOV Winkelmandje (0) Menu

Oproep deelname vragenlijst project ‘Vroegsignalering Leefstijl en Zwangerschap’

Vroegtijdige informatie en ondersteuning aan (aanstaande) ouders over een gezonde leefstijl is van cruciaal belang om kinderen een gezonde start te geven. Als verloskundige heb je een belangrijke rol in het adviseren van (aanstaande) ouders op leefstijlthema’s zoals gezonde voeding, stoppen met roken en het gebruik van alcohol. Het project heeft de focus op het vroegsignaleren van alcoholgebruik vóór, tijdens en na de zwangerschap. In het kader van een gezonde leefstijl richt het project zich ook op stoppen met roken en gezonde voeding door de beschikbare preventieproducten onder de aandacht te brengen.

Eerder hebben wij gevraagd om de vragenlijst in het kader van het project Vroegsignalering Leefstijl en zwangerschap in te vullen. Er zijn al veel reacties binnen. We zijn er nog niet!

Dus doe mee en vul de vragenlijst in voor 22 september. We rekenen op jouw deelname!

Jouw mening is van groot belang, alleen met input van verloskundigen kunnen we nagaan op welke wijze cliënten al worden geadviseerd over een gezonde levensstijl en waar behoeften liggen om de aanpak te versterken. De uitkomst van de vragenlijst is van belang voor het vervolg van het project. Vanzelfsprekend is deelname aan de vragenlijst anoniem.

Heb je de vragenlijst al ingevuld? Hartelijk dank daarvoor!

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur