KNOV Winkelmandje (0) Menu

Neem deel aan de interactieve training Onderhandelen

01 september 2015

Voor een sterkere positie aan de onderhandelingstafel organiseert de KNOV opnieuw voor haar leden, in samenwerking met Schouten & Nelissen, de interactieve training Onderhandelen. Wij hebben deze training voor een aantrekkelijk tarief voor u kunnen afspreken.

Ontwikkelingen in de verloskunde zorgen voor complexere onderhandelingen. In de Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV), bij de ontwikkeling van protocollen/richtlijnen en bij de inrichting van de integrale zorg lopen de visies van de verschillende partijen soms sterk uiteen. Daardoor worden onderhandelingsgesprekken uitdagender.

Aanmelden

Hebt u vanuit uw rol in de kring/coöperatie/vereniging/regio/VSV een vertegenwoordigende functie en zit u vaak aan de onderhandelingstafel? Neem dan deel aan de training! De ervaringen met de training zijn zeer positief. Prijs: € 410,60 ex BTW voor KNOV-leden. U kunt zich aanmelden bij Corinne Otten, mailadres: corinne.otten@sn.nl. Geef in de mail aan voor welke datum u zich inschrijft.

Meer informatie

Voor meer informatie over de training kunt u contact opnemen met Anke Oostveen, per e-mail aoostveen@knov.nl of telefoon 030 - 282 31 23.

Data trainingen: 29 september of 8 oktober (terugkomdag 17 november) zie de website

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Reacties

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur