KNOV Winkelmandje (0) Menu

Meld u aan voor de werkgroep inrichting Kwaliteitsregister Basisechoscopie

Tijdens de ALV van 22 november 2018 hebben de leden ingestemd met het voorstel tot het verder uitwerken van de handreiking Kwaliteitseisen Kwaliteitsregister Basisechoscopie. Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt om het register te kunnen starten per 1 januari 2020.

De KNOV is op zoek naar leden die deel willen nemen aan de werkgroep ‘Inrichting Kwaliteitsregister Basisechoscopie’. Heeft u een goed beeld van hoe de kwaliteitstoetsing er uit moeten zien (zoals de beeldbeoordeling van de logboeken en welke eisen we wensen te stellen aan de beeldbeoordelaars en hands-ontrainers)? Dan zijn wij op zoek naar u.

Wij zoeken:

  • Circa vijf verloskundigen of echoscopisten met ruime ervaring in de basisechoscopie
  • Beschikbaarheid in de periode van september – november 2019.
    In deze periode denken we 1 à 2x bij elkaar te komen in de Domus Medica, afhankelijk van wat de eerste bijeenkomst oplevert.

Wij bieden:

Als deelnemer werkt u mee aan het voltooien van de kaders die nodig zijn om het Kwaliteitsregister Basisechoscopie op 1 januari 2020 te laten ingaan. Hiermee start een nieuwe fase van kwaliteitsbevordering en -monitoring voor de basisechoscopie in verloskundig echoscopisch Nederland.

De KNOV vergoedt een bijeenkomst tegen vastgesteld vacatiegeld en vergoeding reiskosten.

Interesse?

Meer informatie kunt u verkrijgen via Maudy Dettingmeijer, 030 2823131, mdettingmeijer@knov.nl. Indien u interesse heeft wordt u verzocht een reactie te sturen naar kwaliteitsregister@knov.nl t.a.v. Andrea Stoop-Berends.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur