KNOV Winkelmandje (0) Menu

Meld u aan voor de Regionale MIO-bijeenkomsten: Opleiders in de verloskunde

‘De verloskundige levert naar vermogen een bijdrage aan verloskundig onderwijs en aan de ontwikkeling van de wetenschap op het gebied van de verloskunde. Waar mogelijk levert zij een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het beroep.’ (1.10) Deze uitspraak herkent u misschien uit de eed van Hypocrates. Hierin staat dat u als verloskundige de kennis van een ander bevordert. En hoe kunt u deze rol beter vervullen dan in de rol van stagebegeleider!

Wilt u zich ontwikkelen tot een bekwame stagebegeleider en wilt u een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige collega’s? Meld u dan nu aan voor de Regionale MIO-bijeenkomst ‘Opleiders in de verloskunde, maak opleiden & kwaliteit zichtbaar’.

Regionale MIO bijeenkomst najaar 2019

Wat gaat u doen?

Tijdens de bijeenkomst gaat u met collega’s aan de slag met casussen uit de praktijk. Daarnaast is uw eigen functioneren een belangrijk onderdeel:

  • U reflecteert op uw eigen functioneren als stagebegeleider of op uw eigen functioneren vanuit de positie van een VIO.
  • U creëert bewustwording voor de competenties die van belang zijn voor de rol van stagebegeleider.

Tijdens de bijeenkomst gaat u in gesprek met collega’s over interventies die de VIO verder brengt in zijn/haar ontwikkeling tot professional.

Aanmelden

De MIO-bijeenkomsten vinden plaats v.a. 30 oktober 2019. Meer informatie over de locaties en datums leest u op de aanmeldpagina. Interesse? U kunt zich nu aanmelden voor de MIO-bijeenkomsten.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur