KNOV Winkelmandje (0) Menu

Laat weten hoe de KNOV u het best kan ondersteunen

02 december 2014

De KNOV organiseert op woensdag 10 december van 14.00 tot 15.30 uur de Klankbordgroep Regionale Ondersteuning. Hiervoor zoeken we nog leden die willen vertellen wat hun behoefte is aan ondersteuning op regionaal niveau. Laat uw mening horen!

De input van deze bijeenkomst gebruiken we voor het totaalbeeld van de behoeftevraag van alle verloskundig actieve leden  in diverse functies. Deelname aan de klankbordgroep is de kans om uw steentje bij te dragen aan de toekomst van de verloskundige zorg in Nederland. Meld u aan.

Onderzoek naar de behoeftevraag van KNOV-leden

Mede door uw feedback tijdens de Regiotour hebben we de afgelopen maanden een aantal activiteiten opgepakt om u beter te ondersteunen in de regio. Daarnaast doen we onderzoek naar een aantal structuuraspecten van de KNOV om de gewenste verschuiving te maken naar de regio. We hebben organisatieadviesbureau Dock4 deze opdracht gegeven. Dit bureau onderzoekt of de huidige verenigingsstructuur en werkorganisatie goed aansluit bij de behoeften van de leden.

Betere ondersteuning

De klankbordgroep  zal kijken naar de diensten en de producten die aansluiten bij de behoeften van de verschillende soorten KNOV-leden (denk aan: eerstelijns verloskundigen, klinisch verloskundigen, waarnemers, kringen, coöperaties etc.). Om een goede invulling te geven aan deze vraaggerichte ondersteuning hebben we input van u nodig. Hebt u een gaatje vrij in uw agenda en wilt u graag uw input delen? Kom dan op 10 december meedenken in de Klankbordgroep.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor de klankbordgroep? Stuur dan  een mail naar Willem-Jan Lieve (beleidsadviseur Belangenbehartiging): wjlieve@knov.nl. Voor vragen over de klankbordgroep kunt u hem ook mailen

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur