KNOV Winkelmandje (0) Menu

Komt u ook naar de Studiedag Klinisch Verloskundigen?

Op vrijdag 12 april 2019 vindt weer de Studiedag Klinisch Verloskundigen plaats in de Apenheul in Apeldoorn! Dit jaar gaan we met elkaar in gesprek over het inleiden van de baring. Een onderwerp waar we allemaal mee te maken hebben.

In Nederland is het aantal inleidingen de afgelopen jaren gestegen van 15,5% (2008) naar 22,6% (2016). We gaan tijdens de studiedag met elkaar in gesprek over onder andere de oorzaken van de stijging, de gevolgen hiervan en ethische vraagstukken rondom het thema inleiden. Want: Inleiden doet ertoe!

Programma

Ook dit jaar hebben we weer een mooi programma met gevarieerde onderwerpen, inspirerende (internationale) sprekers en een ruim aanbod aan inspiratiesessies.

Benieuwd naar het programma? Deze vindt u op de aanmeldpagina van de studiedag.

Aanmelden

170 (klinisch) verloskundigen hebben zich al aangemeld voor de studiedag! U kunt zich inschrijven via de aanmeldpagina. Komt u met een collega uit de eerste lijn? Stuur dan na het aanmelden via de website een e-mail naar studiedagkv@knov.nl met vermelding van deelname van uw collega. Een eerstelijns verloskundige kan alleen deelnemen als een klinisch verloskundige haar/hem vermeld bij de aanmelding.

Inschrijven voor de inspiratiesessies verloopt via de ontvangst-/inschrijfbalie op de studiedag zelf.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid