KNOV Winkelmandje (0) Menu

Heeft u de vragenlijst “Welzijn Praktiserende Verloskundigen op de Werkplek” al ingevuld?

Half december 2018 is het onderzoek "Welzijn Praktiserende Verloskundigen op de Werkplek", uitgevoerd door de onderzoeksgroep Midwifery Science Noord Nederland/ UMCG, van start gegaan. Er is via een oproep aandacht voor gevraagd vanuit de KNOV. We kunnen melden dat inmiddels meer dan 250 collega verloskundigen al geregeerd hebben en de vragenlijst online hebben ingevuld. Onze dank daarvoor! Maar helaas hebben we nog meer respons nodig.

De ontwikkelingen in de geboortezorg in Nederland hebben zonder twijfel hun weerslag op het werk en werkplezier van verloskundigen. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in het welzijn van verloskundigen ten aanzien van hun werk zodat de kwaliteit van de verloskundige zorg gewaarborgd blijft. Uw deelname is dus van groot belang voor dit onderzoek.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijftien tot twintig minuten.

Vragenlijst invullen

De onderzoeksgroep nodigt alle praktiserende verloskundigen die nog geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, uit om aan dit onderzoek mee te doen. U kunt toegang krijgen tot de vragenlijst door middel van het de onderstaande link.

Vragenlijst invullen.

Win een cadeaubon van Rituals!

Als u bereid bent om uw e-mailadres te verstrekken, komt u in aanmerking voor een cadeaubon van Rituals die we verloten onder iedere 50e inzender.

Mocht u vragen hebben aan het onderzoeksteam, dan kunt u contact opnemen met hen via dit emailadres: e.kool@umcg.nl.

Contactpersoon KNOV is Mieke Aitink, maitink@knov.nl

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid