KNOV Winkelmandje (0) Menu

Geef uw mening! Herziening richtlijn Preventie recidief spontane vroeggeboorte

Op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie wordt op korte termijn gestart met de ontwikkeling en herziening van de richtlijn Preventie recidief spontane vroeggeboorte.

Het doel van dit project is de huidige NVOG richtlijn ‘Preventie recidief spontane vroeggeboorte, die dateert uit 2007, te reviseren en uit te breiden waarbij de focus ligt op preventie van spontane vroeggeboorte. Hier zijn ruime kansen voor verdere reductie van vroeggeboorte en de gepaard gaande neonatale morbiditeit en mortaliteit.

Werkt u mee aan de herziening van de richtlijn?

Uw mening is van groot belang. Ter voorbereiding horen wij graag welke knelpunten u heeft ervaren in de preventie van spontane vroeggeboorte of bij de implementatie van de oude richtlijn.

Wij willen u vragen antwoord te geven op de onderstaande drie vragen:

  1. Zijn er wat u betreft knelpunten rondom preventie (recidief) spontane vroeggeboorte die nog niet geadresseerd worden in het raamwerk (zie bijlage)
  2. Zijn er concept uitgangsvragen opgenomen in het raamwerk waar u zich niet in kunt vinden?
  3. Welke concept uitgangsvragen hebben voor u de hoogste prioriteit?

U kunt uw antwoorden mailen naar Greta Rijninks via grijninks@knov.nl. De deadline is al in zicht: u kunt reageren tot en met 20 mei.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid