KNOV Winkelmandje (0) Menu

Vlog- en blogcontest voor stagebeurs Moeders voor Moeders

13 september 2018

Goed nieuws voor studenten die stage gaan lopen in het buitenland! Moeders voor Moeders is, in samenwerking met de KNOV, dit jaar gestart met een vlog- en blogcontest voor studenten van de opleiding Verloskunde! Het doel van de wedstrijd is de studenten al tijdens de opleiding kennis te laten maken met internationale netwerken en de activiteiten van de KNOV en Moeders voor Moeders.

Studenten van Hogeschool Maastricht, Rotterdam, Amsterdam en Groningen kunnen deelnemen aan de wedstrijd door een blog te schrijven en een pitch op te nemen over hun stageplaats. De studenten kunnen hiermee een bedrag winnen om hun buitenlandstage mee te bekostigen. Elke hogeschool kent één winnaar!

Winnares Hogeschool Rotterdam

De winnares van Hogeschool Rotterdam is al bekend: Aljenska is één van de studenten Verloskunde die dit jaar de Moeders voor Moeders Stagebeurs heeft gewonnen. Vanaf 15 oktober loopt Aljenska stage bij een verloskundigenpraktijk op Aruba. Op 12 september 2018 heeft zij haar prijs in ontvangst mogen nemen.

Aljenska heeft deze overwinning nog niet met haar ouders gedeeld en wil hen hier graag mee verrassen op Aruba! Wij willen u daarom vragen om dit bericht niet te delen op social media of haar op social media te taggen.

Vlogs en blogs op deverloskundige.nl

De komende periode zal de KNOV de vlogs en blogs van de winnaars presenteren op de website deverloskundige.nl. In deze vlogs en blogs vertellen de winnaars over hun stage-ervaring in het buitenland. Het Tijdschrift voor Verloskundigen zal in de komende uitgaven ook aandacht besteden aan het project.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid