KNOV Winkelmandje (0) Menu

Vergoeding prenatale screening SEO: doe de AGB-check

30 juni 2021

Eerder dit jaar vroegen we samen met BEN en de Regionale Centra bij Vektis en zorgverleners aandacht voor de vergoeding van SEO’s aan zorgverleners. Dit liep toen nog niet goed. Afgelopen tijd is hier veelvuldig overleg over geweest tussen partijen.

Het bleek dat een aantal zorgverzekeraars hun controle op de AGB-registratie met juiste erkenningen voor betreffende verrichtingen bij Vektis heeft geautomatiseerd. Regionale Centra informeren binnenkort hun contractanten over de manier waarop je kunt checken of je op de juiste manier geregistreerd bent. Houd hun berichtgeving dus goed in de gaten. Eventueel kun je je registratie checken op www.agbcode.nl. Staat er een kwalificatie echoscopie met BEN erkenning of met SEO erkenning (vanuit KNOV-registratie) dan is je registratie op orde. Het overgrote deel van de geregistreerden is overigens ingeschreven bij BEN.

Lees hier het eerdere bericht over de gezamenlijke actie met BEN en Regionale Centra Prenatale Screening voor vergoeding prenatale screening

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur