KNOV Winkelmandje (0) Menu

Tolkenservice Tasnet: snel en gemakkelijk in contact met een tolk

13 december 2018

Vanaf 1 januari 2019 kunnen leden van de KNOV gebruikmaken van de tolkendienst Tasnet van TVcN, tegen zeer scherpe tarieven. Via Tasnet heeft u binnen een minuut (98% van de situaties) telefonisch contact met een tolk. Hiervoor dient u zich eerst aan te melden voor Tasnet.

Deze informatie is alleen voor leden

Log in en krijg direct toegang tot alle informatie

Inloggen

Samenwerking TVcN en KNOV

Op 12 december is de samenwerking tussen TVcN en de KNOV bevestigd met een officieel tekenmoment! Onze vicevoorzitter Corien van der Haar heeft haar handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst, samen onze partners van TVcN.

De KNOV is trots op de samenwerking met TVcN en het behaalde resultaat van de exclusieve ledentarieven. De KNOV vindt een goede communicatie tussen verloskundige zorgverleners en de cliënt van groot belang. Goede informatie-uitwisseling tussen verloskundigen en zwangeren is namelijk essentieel voor een goede counseling en begeleiding. Door een taalbarrière kunnen verloskundigen veel extra tijd kwijt zijn met een consult. Bovendien kunnen zwangeren onvoldoende gecounseld worden rondom beslissingen over haar zwangerschap en bevalling. Door de samenwerking met TVcN wordt een waardevolle bijdrage geleverd aan de aanpak van dit probleem.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid