KNOV Winkelmandje (0) Menu

Online workshop Centering voor zorgverleners

26 mei 2020

Op donderdag 28 mei wordt een online introductie workshop Centering met het thema Corona georganiseerd voor niet-Centering-geschoolde zorgverleners.

Stichting Centering Nederland heeft de gratis workshop ontwikkeld voor verloskundigen en kraamzorgorganisaties die tijdens de COVID-19-tijd online zwangerschapsbegeleiding willen bieden aan meerdere zwangeren tegelijk.

Ook is er een presentatie en beknopte handleiding ontwikkeld waar u meteen mee aan de slag kunt. Meer informatie en aanmelden? Ga naar de Centering website.

Online zorg voor Eritrese zwangeren en moeders in coronatijd

Verloskundige Anne Bedaux en co-begeleider Amy Welde Selase starten vanaf eind juni met online Centering-groepen voor Eritrese zwangeren en moeders uit heel Nederland. Geboortezorgprofessionals kunnen vrouwen doorverwijzen.

Voor professionals in de geboortezorg is het door de coronamaatregelen nog lastiger om deze groep kwetsbare zwangeren en moeders goede zorg te bieden. Veel van deze vrouwen spreken nog niet voldoende Nederlands. Vrouwen kunnen gratis deelnemen. Meer informatie is te vinden op de website van Centering Healthcare.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur