KNOV Winkelmandje (0) Menu

Online conferentie Kansrijke Start

17 mei 2021

Ook dit jaar organiseert VWS samen met Pharos en het College Perinatale Zorg (CPZ) de landelijke conferentie 'Kansrijke Start heeft de toekomst!' om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Dit keer geheel online.

Het doel van deze editie is delen wat er tot nu toe bereikt is en elkaar inspireren hoe we de samenwerking rondom de 1e 1000 dagen verder kunnen versterken. Daarnaast richten we onze blik ook op de toekomst: hoe kunnen we de Kansrijke Start – aanpak zo goed mogelijk borgen? Net zoals afgelopen edities richt de landelijke conferentie zich op alle (potentiële) partners van de lokale coalities. Bekijk het programma op de website. Het programma zal nog voor een klein deel worden aangevuld.

Aanmelden

Het staat je vrij het programma zo te volgen zoals je zelf wilt. Als je je inschrijft, ontvang je op 14 juni in de ochtend een e-mail met de laatste informatie. Daarin staat een URL vermeld waarmee je als deelnemer toegang krijgt tot het platform van de conferentie. Op het platform kun je met jouw opgegeven emailadres inloggen en alle livestreams volgen.

Meld je aan voor de conferentie

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur