KNOV Winkelmandje (0) Menu

Nieuwe manager Organisatie & Support bij de KNOV

26 januari 2017

Marc Kuiper is sinds 20 januari 2017 manager Organisatie & Support van de KNOV. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor HR, Financiën, het secretariaat, Juridische zaken, ICT en registers. Marc richt zich de komende tijd op de ontwikkeling van de KNOV tot een bedrijfsmatiger organisatie.

Manager Organisatie & Support

De functie manager Organisatie & Support is per 1 januari 2017 een nieuwe functie binnen de KNOV. Om flexibeler en sneller in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van leden is de KNOV werkorganisatie op een nieuwe manier gestructureerd. Lees meer over de nieuwe KNOV-organisatiestructuur.

De carrière van Marc Kuiper kent tot dusver de twee rode draden management en relatiebeheer. Na zijn studies Organisatiekunde (VU) en Changemanagement bij Vlerick (België) heeft Marc bij twee grote banken in Nederland gewerkt. Naast zijn werk bij de KNOV doceert hij het vak Finance op een Hogeschool in Utrecht.

''Ik kijk er naar uit u te ontmoeten om uit te wisselen op welke vlakken wij elkaar kunnen versterken. Stuur mij een e-mail om contact op te nemen."

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid