KNOV Winkelmandje (0) Menu

Mike Muller zwaait af en Jolijn Betlem voorgedragen

04 december 2017

Per 1 januari 2018 loopt de aangepaste tweede bestuurstermijn van bestuurslid Mike Muller af in het bestuur van het College Perinatale Zorg. Het KNOV-bestuur draagt Jolijn Betlem voor als nieuw bestuurslid voor het CPZ-bestuur.

Mike Muller heeft veel bereikt in het CPZ-bestuur en met name op het gebied van governance, transparantie en financiering. De KNOV bedankt Mike voor zijn inzet en voor wat hij bereikt heeft.

Jolijn Betlem voorgedragen

Geri Bonhof, voorzitter CPZ, heeft het KNOV-bestuur gevraagd een nieuwe kandidaat voor te dragen. Het KNOV-bestuur draagt Jolijn Betlem hiervoor voor. Jolijn heeft een brede landelijke bestuurlijke ervaring en is zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de verloskundige beroepsgroep en de keten. Daarnaast voldoet zij aan het vernieuwde profiel waarbij uitdrukkelijk naast ruime bestuurlijke ervaring ook om een kandidaat wordt gevraagd die in de praktijk werkzaam is. Het branche-overleg van de CPZ-partijen gaat over de uiteindelijke benoeming. Het bestuurslid neemt zitting zonder last en met ruggespraak. Het KNOV-bestuur is er van overtuigd dat Jolijn Betlem de belangen van alle verloskundigen en het belang voor de cliënt uitstekend zal vertegenwoordigen in het CPZ-bestuur.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid