KNOV Winkelmandje (0) Menu

Leden gevraagd voor adviescommissie voorzitter en algemeen bestuurslid van de KNOV

04 april 2019

Tijdens de ALV van 21 juni 2019 wordt een nieuwe voorzitter gekozen in verband met het eindigen van de tweede bestuurstermijn van Mieke Beentjes. Ook wordt een algemeen bestuurslid gekozen in verband met het vertrek van bestuurslid Corien van der Haar. Het bestuur zal na de ALV vanuit haar nieuwe samenstelling een vicevoorzitter aanwijzen.

Voor de invulling van beide functies maken we gebruik van een adviescommissie bestaande uit onder andere twee leden-verloskundigen. In het geval van de functie van voorzitter zal de commissie het bestuur adviseren die een bindende voordracht zal doen, in het geval van het algemeen bestuurslid zal er een advies aan de ALV volgen.

Deelnemen in de adviescommissie?

Wilt u deelnemen aan de adviescommissie? Mail dan uw motivatie voor 11 april naar Janneke Lam,bestuurssecretaresse via jlam@knov.nl. Bij grote belangstelling zullen wij op basis van de diversiteit van de commissieleden een keuze maken.

De gesprekken met de kandidaten voor de functie van voorzitter worden gehouden op 17 april in de middag en/of avond. Voor de kandidaten voor de functie van algemeen bestuurslid vinden de gesprekken plaats in de week van 13 mei.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid