KNOV Winkelmandje (0) Menu

ICM congres in Toronto bijna van start!

16 juni 2017

Op zondag 18 juni gaat het 31e ICM congres in Toronto van start. De stad bereidt zich voor op de komst van minimaal 4000 verloskundigen en in het centrum hangen banners die hen verwelkomen.

Maar liefst 135 Nederlanders hebben zich aangemeld voor het congres van wie minstens 10 een symposium organiseren of een posterpresentatie hebben.

Thuisblijven, maar toch meegenieten?

Kunt u er niet bij zijn, maar geniet u wel graag mee van het spektakel van de opening, inspirerende verhalen van internationale collega's en de inhoud van de lezingen? Via Knov.nl houden we de hoogte van alle ontwikkelingen in Toronto. En lees vooral ook het blog van ICM-fan & verloskundige Michelle ten Berge. Zij zal gedurende het hele congres voor de KNOV bloggen en vloggen.

Houd ook de KNOV facebook en twitter accounts @De_KNOV en @vroedvrouwelijk in de gaten. Als u twittert, kunt u de volgende hashtags gebruiken: #ICMLive, #ICM2017 en #knovicm. Op de KNOV- Facebookpagina start op zondagavond Nederlandse tijd een uitgebreid verslag van de opening. Daarnaast wordt er in het septembernummer van het TvV uitgebreid verslag gedaan van alle indrukken en gebeurtenissen.

Congres programma

Bekijk het ICM-progrmma. Ook kunt u de ICM app downloaden op uw telefoon. Via de app vindt u alle informatie over het congres.

KNOV receptie

De KNOV houdt haar receptie op maandag 19 juni vanaf 17:45 uur in ruimte 717B in het congrescentrum. Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De receptie wordt geopend door huidige ICM president Frances Day-Stirk, KNOV voorzitter Mieke Beentjes en ICM presidentskandidaat Franka Cadée. Daarna is er gelegenheid tot het ontmoeten van velen van onze internationale collega's.

In gesprek met leden

De bureaumedewerkers van de KNOV die in Toronto zijn, gaan tijdens het congres graag in gesprek met de aanwezige leden over de huidige ontwikkelingen in de geboortezorg in Nederland en de onzekerheden die verloskundigen momenteel ervaren. Er is elke dag gelegenheid tot gesprek bij de KNOV-stand. Na de KNOV-receptie op maandag 19 juni is er vanaf 19:00 uur een ruimte gereserveerd om met een grote groep leden een open dialoog te hebben over de ervaringen en samen te brainstormen over de positie van de verloskundige en de KNOV. Wij ontmoeten u daar heel graag! Voor meer informatie kunt u mailen naar lkweekel@knov.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid