KNOV Winkelmandje (0) Menu

De KNOV Regiomanagers staan voor u klaar!

20 december 2018

Begin 2018 is het KNOV Regioteam aan de slag gegaan met de opdracht 'versterking regionale ondersteuning en advies'.

Er is veel contact geweest met de verloskundigen en stakeholders in de regio's. Op voorliggende vragen en knelpunten in de regio is op maat ondersteuning aangeboden. Geborgd is dat er een samenhang is met ontwikkelingen in de regio, landelijk en op het bureau.

De KNOV heeft het besluit genomen om de aanpak van het Regioteam te continueren binnen de reguliere werkorganisatie. We zijn trots te kunnen melden dat er voor 2019 een vast team van Regiomanagers voor u klaar staat om u in uw ondersteuningsbehoefte te kunnen voorzien! Sonia Jennings en Carola Groenen zorgen voor een zorgvuldige overdracht en zullen waar nodig het Regioteam van gespecialiseerd advies en ondersteuning blijven voorzien!

Maak kennis met de nieuwe Regiomanagers

De KNOV verwelkomt Eddy Hilbert, Evelien Cellissen, Nynke Prins en Jolanda Liebreghts in het team. Zij stellen zich graag aan u voor.

Eddy Hilbert

Provincies Groningen, Drenthe en Flevoland

"Als bestuurs- & organisatiewetenschapper vind ik het boeiend hoe werk georganiseerd is, hoe 'de hazen lopen' en geniet ik van de zoektocht naar het maximaal haalbare resultaat. Samenwerken en verbinden zijn in mijn optiek de sleutel tot succes. Verloskundigen in Nederland staan voor diverse uitdagingen en ik kijk er naar uit om samen met u te werken aan de toekomstbestendigheid van 'ons' unieke Nederlandse geboortezorgsysteem."

Evelien Cellissen (vanaf januari 2019)

Provincies Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland

"Mijn naam is Evelien Cellissen en ik heb er veel zin in om vanaf 1 januari het regioteam te komen versterken bij de KNOV. Ik ben verloskundige geweest en heb de masteropleiding MPA klinisch verloskundige mee mogen ontwikkelen en daar met veel plezier 10 jaar gewerkt. Afgelopen jaar heb ik als beleidsadviseur bij het College Perinatale Zorg gewerkt. Ik hoop jullie snel allemaal te spreken!"

Nynke Prins (vanaf februari 2019)

Provincies Friesland, Overijssel en Gelderland zonder de plaatsen Tiel, Nijmegen en Arnhem

"Mijn loopbaan ben ik gestart als orthopedagoog en na een aantal jaar heb ik mij steeds meer gericht op beleid en management in de gezondheidszorg. Eerst als leidinggevende in de GGZ, docent bij de opleiding voor klinisch psychologen en later als bestuurssecretaris binnen de ouderenzorg (VVT). En nu de overstap naar de geboortezorg. Een sector die volop uitdagingen kent en de positionering van de verloskundigen als spil in de geboortezorg van groot belang is. Graag lever ik hieraan mijn bijdrage en zet ik mijn ervaring in om de verloskundigen in de regio optimaal te ondersteunen. Ik houd van pionieren, complexe processen en ben een samenbrenger."

Jolanda Liebregts (vanaf januari 2019)

Provincies Zeeland, Noord Brabant en Limburg en de plaatsen Tiel, Nijmegen en Arnhem

"Aangenaam! Ik ben Jolanda Liebregts, op dit moment nog verloskundige in een eerstelijnspraktijk in Brabant. Voorzitter van de coöperatie voor verloskundigen in Den Bosch en namens de verloskundigen betrokken bij het project rondom integrale zorg in de regio Den Bosch. Per januari 2019 zal stoppen met de praktische verloskunde en mag ik de functie van regiomanager voor de KNOV gaan uitvoeren. Ik kijk erg uit naar deze uitdaging en zal mijn ervaring vanuit de praktijk en de regionale bestuurlijke arena inbrengen in het regioteam. Ik ben een teamspeler en geloof dat met ieders unieke inbreng we in staat zijn de beste geboortezorg van de wereld te realiseren. Ik zie ernaar uit jou en mijn andere nieuwe collega's van 'het bureau' te ontmoeten!"

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid