KNOV Winkelmandje (0) Menu

De KNOV Regiomanagers staan voor u klaar!

20 december 2018

Begin 2018 is het KNOV Regioteam aan de slag gegaan met de opdracht 'versterking regionale ondersteuning en advies'.

Er is veel contact geweest met de verloskundigen en stakeholders in de regio's. Op voorliggende vragen en knelpunten in de regio is op maat ondersteuning aangeboden. Geborgd is dat er een samenhang is met ontwikkelingen in de regio, landelijk en op het bureau.

De KNOV heeft het besluit genomen om de aanpak van het Regioteam te continueren binnen de reguliere werkorganisatie. We zijn trots te kunnen melden dat er voor 2019 een vast team van Regiomanagers voor u klaar staat om u in uw ondersteuningsbehoefte te kunnen voorzien! Sonia Jennings en Carola Groenen zorgen voor een zorgvuldige overdracht en zullen waar nodig het Regioteam van gespecialiseerd advies en ondersteuning blijven voorzien!

Maak kennis met de nieuwe Regiomanagers

De KNOV verwelkomt Eddy Hilbert, Evelien Cellissen, Nynke Prins en Jolanda Liebreghts in het team. Zij stellen zich graag aan u voor.

Eddy Hilbert

Provincies Groningen, Drenthe en Flevoland

"Als bestuurs- & organisatiewetenschapper vind ik het boeiend hoe werk georganiseerd is, hoe 'de hazen lopen' en geniet ik van de zoektocht naar het maximaal haalbare resultaat. Samenwerken en verbinden zijn in mijn optiek de sleutel tot succes. Verloskundigen in Nederland staan voor diverse uitdagingen en ik kijk er naar uit om samen met u te werken aan de toekomstbestendigheid van 'ons' unieke Nederlandse geboortezorgsysteem."

Evelien Cellissen (vanaf januari 2019)

Provincies Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland

"Mijn naam is Evelien Cellissen en ik heb er veel zin in om vanaf 1 januari het regioteam te komen versterken bij de KNOV. Ik ben verloskundige geweest en heb de masteropleiding MPA klinisch verloskundige mee mogen ontwikkelen en daar met veel plezier 10 jaar gewerkt. Afgelopen jaar heb ik als beleidsadviseur bij het College Perinatale Zorg gewerkt. Ik hoop jullie snel allemaal te spreken!"

Nynke Prins (vanaf februari 2019)

Provincies Friesland, Overijssel en Gelderland zonder de plaatsen Tiel, Nijmegen en Arnhem

Op 1 februari word ik jullie nieuwe collega. Graag stel ik mij even voor. Ik ben Nynke Prins, 36 jaar en woon met mijn man en 3 kinderen in Zwolle. Mijn loopbaan ben ik gestart als orthopedagoog binnen de GGZ. Al vrij snel kwam ik erachter dat de zorgwereld buiten de behandelkamer meer mijn interesse heeft. Vandaar dat ik Beleid en Management Gezondheidszorg ben gaan studeren in Rotterdam. In totaal heb ik bijna 10 jaar als leidinggevende in de GGZ gewerkt en diverse klussen gedaan waarin pionieren voorop stond. De afgelopen 4 jaar ben ik als bestuurssecretaris werkzaam geweest binnen de ouderenzorg (VVT). Een functie waarin ik op strategisch niveau werkte en in het bijzonder ervaring heb opgedaan met de bestuurlijke dynamiek in een complex speelveld. En nu maak ik de overstap naar de functie van regiomanager binnen de KNOV. Voor mij een nieuwe sector waarin ik alleen als zwangere en kraamvrouw kennis mee heb gemaakt. Ik heb veel zin in deze uitdaging, kijk uit naar onze samenwerking en ontmoet jullie graag in februari!"

Jolanda Liebregts (vanaf januari 2019)

Provincies Zeeland, Noord Brabant en Limburg en de plaatsen Tiel, Nijmegen en Arnhem

"Aangenaam! Ik ben Jolanda Liebregts, op dit moment nog verloskundige in een eerstelijnspraktijk in Brabant. Voorzitter van de coöperatie voor verloskundigen in Den Bosch en namens de verloskundigen betrokken bij het project rondom integrale zorg in de regio Den Bosch. Per januari 2019 zal stoppen met de praktische verloskunde en mag ik de functie van regiomanager voor de KNOV gaan uitvoeren. Ik kijk erg uit naar deze uitdaging en zal mijn ervaring vanuit de praktijk en de regionale bestuurlijke arena inbrengen in het regioteam. Ik ben een teamspeler en geloof dat met ieders unieke inbreng we in staat zijn de beste geboortezorg van de wereld te realiseren. Ik zie ernaar uit jou en mijn andere nieuwe collega's van 'het bureau' te ontmoeten!"

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid