KNOV Winkelmandje (0) Menu

Vertegenwoordigersoverleg 24 april 2017

Het KNOV-bestuur bespreekt met de kringvoorzitters, coöperatiedirecteuren en een delegatie van de klinisch verloskundigen nieuwe projecten en beleidsplannen en ontwikkelingen op landelijk en regionaal niveau.

  • Datum: 24 april 2017
  • Tijdstip: 16:00- 18:30 uur
  • Locatie: Domus Medica, Utrecht
  • Doelgroep: Genodigde kringvoorzitters, coöperatiedirecteuren en een delegatie van de klinisch verloskundigen

Niet leden n.v.t.

Leden Gratis

De inschrijving is gesloten, op dit moment is het niet mogelijk u aan te melden. Houd de website in de gaten i.v.m. mogelijke afmeldingen

Gesloten

Vertegenwoordigersoverleg 24 april 2017

Gepubliceerd: 14 februari 2017, laatste update: 27 maart 2017

KNOV-kringen, coöperatiedirecteuren en het Platform Klinisch Verloskundigen vormen een essentieel onderdeel van de vereniging en actieve inzet van kringleden, coöperatiedirecteuren en een delegatie van de klinisch verloskundigen kan een grote bijdrage leveren aan het lokaal sterk positioneren van de verloskunde en de verloskundigen.

Bijeenkomsten

Het KNOV-bestuur nodigt 3 x per jaar de kringvoorzitters, coöperatiedirecteuren en een delegatie van de klinisch verloskundigen uit. Tijdens dit overleg kaarten we nieuwe projecten aan, bespreken we nieuwe beleidsplannen en wordt de mening van kringen gepeild. Ook bespreekt het bestuur belangrijke ontwikkelingen op landelijk en regionaal niveau. Dit kan ook aanleiding zijn om vaker bijeen te komen.

Coöperatiedirecteuren kunnen zich opgeven via e-mail jlam@knov.nl

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid